86 13546906866 [email mbrojtur]
EN
Të gjitha kategoritë

Blog

Fillimi » Lajme » Blog

Blog

Çfarë është rrotulluesi i duarve?

       Finger Spinner shet spinner me cilësi të lartë ndryshe nga shumica e të tjerëve që janë dukur të infiltruar në tregun e fidget. Ata e kuptojnë që klientët e tyre po kërkojnë një tjerrës që do t'i rezistojë kohës, duke i lejuar ata të rrotullohen në zemrën e tyre pa u shqetësuar se pjesët do të prishen ose pjesët do të bien.

          Spineri i duarve është një pajisje me precizion të lartë, tjerrje dore e bërë nga metale të ndryshme duke përdorur një proces të automatizimit të automatizimit të Kontrollit Numerik të Kompjuterit (CNC). Shumë njerëz pretendojnë se i ndihmon ata me ADHD, Ndërprerje, OCD, ankth, PTSD, meditim dhe mërzi. Spineri i dorës i siguron përdoruesit një efekt qetësues dhe fokus.

       Të gjithë ne do të takonim një kohë të veçantë në jetën tonë, si Ankthi, Nervozi, i Mërzitshëm ... Gjithmonë nuk kemi një mënyrë apo gjëra shumë të mira për t'i zgjidhur ose zvogëluar ato. 

Tani kemi zhvilluar një vegël shumë interesante Spinner, e cila mund t'ju ndihmojë lehtësisht ta merrni atë ose të zvogëloni Ankthin, Nervozin dhe Mërzitjen. 


   

Lajme

kthim