86 13546906866 [email mbrojtur]
EN
Të gjitha kategoritë

Kontrollit të Cilësisë

Fillimi » Kontrollit të Cilësisë

Kontrollit të Cilësisë


Certifikimi i Sistemit të Cilësisë / ISO-9001

Sistemi ynë i cilësisë përmirëson vazhdimisht efektivitetin e tij duke mbuluar kërkesat e specifikimit të standardeve ISO 9001: 2015.

Hardware Jiesheng (Jeasnn) ka Inxhinierë dhe Inspektorë të Kontrollit të Cilësisë shumë të aftë që inspektojnë një deri në një produkt me detaje të hollësishme të secilit proces prodhimi, vazhdimisht ofrojnë produkte të Cilësisë për klientët tanë të çmuar.

Misioni yne

 • plotësojnë dhe tejkalojnë pritjet e klientëve
 • Parandalimi dhe kontrolli i produktit jokonformues
 • Optimizimi i proceseve të prodhimit
 • Dëmi më i ulët

Projekti i ri

Kur prodhojmë pjesë rezervë për një program të ri, ne do të bëjmë mostrat paraprake të pjesëve të këmbimit. Ndërsa pjesët lëvizin në fazën e prodhimit, ne do të kryejmë inspektimin e procesit të inputit. Pastaj kryejmë inspektimin para dërgesës. Si më poshtë:

Planet e Kontrollit

 • Inspektimi i Materialeve Hyrëse
 • Marrja e mostrave paraprake
 • Kontrolli i cilësisë së procesit të hyrjes
 • Kontrolli i cilësisë në dalje
 • Grafikët e rrjedhës së procesit

Menaxhimit të Cilësisë

Mirëmbajtja e Makinerisë dhe Pajisjeve tona, Kalibrimi i mjeteve të inspektimit, sistemet e përmirësimit të vazhdueshëm të rrjedhës së procesit na kanë lejuar të shkojmë më afër qëllimit tonë për dëmtimin më të ulët.

Hardueri Jiesheng përdor pajisjet dhe metodologjitë më të përparuara të inspektimit për të siguruar dëmtimin më të ulët të mundshëm. Në varësi të kërkesave të klientit dhe kompleksitetit të përbërësit, Jiesheng Hardware (Jeasnn) do të përdorë shumë mjete cilësore si:

 • Makina Matëse Koordinuese (CMM)
 • Krahasuesit optikë
 • Shfaqja optike
 • Makineri të kripës
 • Projektori 2.5
 • Projektor i profilit
 • spektograf
 • Mikroskop
 • Matja e sipërfaqes së profilometrit
 • Matësit e Temës
 • Makinat rrotulluese
 • Mikrometra
 • Matës fije
 • calipers
 • Makineritë e fortësisë
 • Matës pin
 • matës i unazës së fijeve

Sistemet e Menaxhimit të Cilësisë Hardware (Jeasnn) Jiesheng sigurojnë që specifikimet tuaja më të rrepta po plotësohen.

 

kthim