86 13546906866 [email mbrojtur]
EN
Të gjitha kategoritë

FAQ

Fillimi » mbështetje » FAQ

Nëse udhëtojmë në Kinë për të kontrolluar objektin tuaj, a jeni i mirëpritur?

Sigurisht, pse jo?

ne do të sigurojmë të gjithë të shoqëruar nga ju ulje në Kinë. 

Na telefononi vetëm para se të mbërrini.

 

Ne do t'ju marr nga aeroporti, duke jetuar në hotelin e kompanisë sonë, dhe ngarja me makinë do t'ju çojë të vizitoni kompaninë tonë.

Mirëseardhja e ngrohtë!

 

FAQ të nxehtë

kthim