86 13546906866 [email mbrojtur]
EN
Të gjitha kategoritë

Blog

Ballina » Lajme » Blog

Blog

Përshtatja dhe trendi i harduerit

       Hardueri i personalizuar bazohet në një produkt të vetëm, për të siguruar konsumatorët, përfshirë stilin e përputhjes së elementeve, modelimin strukturor integriteti, selektiviteti i diapazonit material, zbatueshmëria funksionale dhe katër shërbime të tjera të personalizimit të hapësirës, ​​në mënyrë që konsumatorët të kenë një ndjenjë unike të përvojës.

 

       Siç e dimë të gjithë, industria aktuale e pajisjeve ka të gjitha llojet e materialeve, por jo të gjitha llojet e materialeve metalikë janë në linjë me stilin e dekorimit të konsumatorit, cilësinë e jetës dhe standardet mjedisore, por edhe për shkak të kësaj, pajisje me porosi në zgjedhje të materialeve, Autonomia, përdorimi i avantazheve të prokurimit global, për t'u siguruar konsumatorëve modelin dhe produktet e materialeve të personalizuara.

 

Si të personalizoni?

 Ju na dërgoni vizatim ose mostër

 Ne ju dërgojmë një ofertë

 Ju mendoni se oferta është në rregull dhe paguani për tarifat e mostrave

 Ne e bëjmë mostrën dhe jua dërgojmë atë

 Ju mendoni se mostra është e mirë, atëherë bëni një porosi dhe na paguani 30% depozitë

Ne fillojmë të bëjmë produktin

Ju paguani për bilancin 70%

Ne dërgojmë mallrat për ju me ekspres / ajër / det

I gjithë porosia është bërë, faleminderit Lajme

kthim