86 13546906866 [email mbrojtur]
EN
Të gjitha kategoritë

Pajisja

Fillimi » Pajisja

 • mulliri CNC
  01
  mulliri CNC

  Departamenti i bluarjes Jeasnn CNC prodhon një larmi produktesh të personalizuara.

  Për diametrin kompleks të pjesëve me tolerancë të ngushtë, oferta jonë:

  Pjesë me saktësi të lartë me tolerancë në .000 inç.

  Pjesë komplekse me operacione të shumta të trajtuara në një pajisje.

 • Machining CNC
  02
  Machining CNC

  Ne ofrojmë tolerancë të ngushtë shërbime të përpunimit CNC.

  Vektorët e afrimit akomodues për gjeometrinë komplekse nga çdo kënd.

  Dorëzimi më i shpejtë i prototipave dhe sasive të prodhimit.

  Përpunimi me 3 boshte, Përpunimi me 4 boshte, Përpunimi me 5 boshte, Përpunimi preciz.

 • Ndertimi i CNC
  03
  Ndertimi i CNC

  Në gjendje të prodhojë pjesë kthyese, të shpejta, të plota në një operacion.

  cnc kthimi i kuotave në minuta.

  Ne jemi të përkushtuar për të siguruar përpunimin më të shpejtë CNC në industri.

  Pjesët tona kthyese përdoren gjerësisht në ndriçim, Mbrojtje nga Rënia, pjesë auto.

 • Përpunimi automatik i torno
  04
  Përpunimi automatik i torno

  Koha e shpejtë e kthimit dhe përmirësimi i cilësisë në prodhimin e pjesës metalike

  Mostrat janë gati brenda 30 minutash.

  Sasitë fleksibile të porosisë.

  Jeasnn përpunon një përzierje të pjesëve që shkojnë nga vëllimi i vogël në të madh.

 • Përpunimi i vidave SWISS
  05
  Përpunimi i vidave SWISS

  Materiale të besueshme: Alumini, SUS, bronzi, çeliku etj.

  Shumica e metrave të trashë dhe të imët, inç dhe disa madhësi të fijeve NPT.

  Dizajni i vidave të personalizuara pranohet.

  Lustrim, Anodizim, Plastifikim, Oksid i zi, Trajtimi i nxehtësisë në dispozicion.

Fillimi I mëparshëm 1 Tjetër i fundit - Total 5 1 regjistron Faqja e tanishme / Total 1 20 për faqe
kthim